Fleuropbloemenbon.nl

Fleurop bloemenbon

Geef altijd lievelingsbloemen cadeau!

Betaalwijzen

Betalen met creditcard

Je kunt met deze creditcards betalen: Master card, Visa card, Visa Electron, American Express, Diners Club en Rabobank direct. Zo’n betaling verloopt via een SSL-beveiligde server. Jouw creditcardgegevens worden dan veilig versleuteld verstuurd en direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij. Het kan dus een paar seconden duren voor je betaling is goedgekeurd.

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?

Als je creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt, kun je het opnieuw te proberen of een andere betalingsmethode kiezen.

Betalen met iDeal

Wat is iDEAL?

iDEAL is de meest gebruikte, kosteloze manier van online betalen in Nederland. Je kunt veilig en gemakkelijk afrekenen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Nadat je hebt gekozen voor iDEAL als betaalmethode, selecteer je jouw bank. Vervolgens zie je de betaalopdracht die je bank voor je heeft klaargezet. In deze betaalomgeving van je bank vul je een aantal gegevens in en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven.

Betalen met PayPal

Wat is PayPal?

Met PayPal kun je snel en gemakkelijk online geld overmaken. Je hebt alleen het e-mailadres van de ontvanger, in dit geval Fleurop, nodig. Zorg dat er geld op je PayPal-rekening staat. Koppel eventueel je creditcard of bankrekening aan je PayPal-rekening. Dan kun je die via je PayPal-rekening gebruiken.

Hoe werkt betalen met PayPal?

Als je kiest voor betaalmethode PayPal wordt je doorgeleid naar de PayPal-betaalomgeving. Daar staat de betaalopdracht klaar. PayPal vraagt je een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw PayPal-rekening afgeschreven.

Tulp

Iris

Pioenroos

Lelie

Scabiosa

Alstroemeria

Clematis

Zonnebloem

Vanda

Gerbera

Roos

Eustoma / Lisianthus

Dahlia

Distel

Margriet

Freesia

Bouvardia

Agapanthus

Hyacinth

Duizendschoon

Campanula

Nigelia

Monarda

Delphinium

Chrysant

Lavatera

Gladiool

Anthurium

Hortensia

Celosia